Ceyhan’da ulaşımı rahatlatacak ilk çalışma başlıyor  

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, Adana Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde köprü projesi çalışmalarına başlanıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, köprü sayesinde İbrahim Mete Bulvarı’ndan Namık Kemal ve Cumhuriyet Mahallesi’ne ulaşımın kolaylaşacağını söyledi.

Ceyhan’da ulaşımı rahatlatacak ilk çalışma başlıyor  
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

ZİYA İPEK- ÖZEL HABER

31 Mart yerel seçimlerini kazanan CHP’li Kadir Aydar, ilçe halkına söz verdiği projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Kent Meydanı için ilk kazmayı vuran ve otel inşasını başlatan Başkan Aydar, Namık Kemal Mahallesi’nde yapılacak çift şeritli yolda da altyapı çalışmalarını tamamlattı.

Seçimden önce söz verilen köprü için altyapı çalışmalarının tamamlandığının kaydeden Başkan Aydar, İbrahim Mete Bulvarı’ndan Namık Kemal Mahallesi’ni birbirine bağlayacak köprü çalışmalarının başladığını müjdeledi. Köprü sayesinde ulaşımın kolaylaşacağını aktaran Aydar, “Seçimden önce söz verdiğimiz gibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte Ceyhan’ın iki yakasını birleştiriyoruz. Köprümüzün ilk adımını attık ve çalışmalar başladı, Ceyhan’a hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.