Bütüncül teknolojiler ile fabrikaları dönüştürüyor

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, yapay zeka, makine öğrenimi, nesnelerin interneti gibi bütüncül dijital sistemleri işletmelerin üretim süreçlerine dahil ederek geleneksel fabrikaları akıllı fabrikalara dönüştürüyor.

Bütüncül teknolojiler ile fabrikaları dönüştürüyor
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Müjde DEMİR/ÖZEL HABER

 

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, üretim sektöründe yer alan şirketlerin süreçlerini bu bütüncül sistemlerle donatarak üretim, planlama, çalışan organizasyonu gibi iş süreçlerini verimli bir şekilde yönetmesine destek oluyor.

Akıllı fabrikalar; yüksek verimlilik, ürün ve servis kalitesinde artış, azaltılmış operasyonel giderler, esneklik ve adaptasyon yeteneği gibi bir dizi avantaj sunuyor. Veri odaklı çalışmaları sayesinde, üretim süreçlerini otomatikleştirerek maliyetleri düşürme, insan kaynaklı hata oranlarını azaltma gibi kolaylıklar da sağlıyorlar.

se

Yapay zeka, makine öğrenimi, nesnelerin interneti gibi yenilikçi dijital teknolojiler, akıllı fabrikaların temelini oluşturuyor. Bu dijital donanımlar, endüstriyel otomasyon sistemleri ve robotlar sayesinde insan kaynaklı hata riskini azaltarak üretim ve verimliliğin artırılmasını sağlıyor. Nagarro + MBIS, bu teknolojilerin fabrikalara entegre edilmesine destek olarak üretim süreçlerinin optimize edilmesini, üreticilerin müşteri taleplerindeki ve pazar koşullarındaki değişikliklere hızlı yanıt vermeleri için gerekli altyapıların hazırlanmasını sağlıyor.

Dünya genelinde birçok lider kuruluş, geleneksel fabrika modelleri yerine akıllı teknolojilere geçerek taleplere daha hızlı yanıt verebiliyor. Aynı şekilde Türkiye’de yer alan üretim sektöründen pek çok şirket de bu süreçleri işlerine adapte ederek verimliliklerini artırıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.