Bu hafta halka arz var mı? (6-10 Mayıs 2024)

Bu hafta halka arz var mı? Halka arz hisselerine ilgi gösteren yatırımcılar 6-10 Mayıs 2024 haftasında halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler var mı? sorularının yanıtlarını arıyor. İşte en yeni halka arzlar ve 6-10 Mayıs 2024 haftası halka arz takvimi ve bu haftanın yeni halka arzlarının detayları…

Bu hafta halka arz var mı? (6-10 Mayıs 2024)
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

6-10 Mayıs haftasında yani bu hafta halka arz var mı? Halka arz talep toplama süreçlerini yakından takip eden yatırımcılar ‘Bu hafta halka arz olan şirket var mı?’ sorusu ile 6-10 Mayıs 2024 halka arz takviminin detaylarını merak ediyor. Bu hafta halka arz var mı? sorusunun yanıtı bugün (6 Mayıs) itibariyle ‘EVET.’  6-10 Mayıs haftasında açıklanan iki yeni halka arz var! Sermaye Piyasası Kurulu-SPK, geçen hafta yayınladığı haftalık bülteninde Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş.-ALTNY ve Koç Metalurji A.Ş.-KOCMT halka arzına onay verdiğini açıkladı. Bu hafta Koç Metalurji-KOCMT ve Altınay Savunma-ALTNY halka arz oluyor ve talep toplamaya çıkıyor. İşte en yeni halka arz olan ALTNY ve KOÇMT halka arzı hakkında bilmeniz gerekenler…

Altınay Savunma-ALTNY halka arz ne zaman?

Altınay Savunma-ALTNY halka arzı ne zaman, ne kadar sorularına gelecek olursak. Altınay Savunma halka arzının tarihi açıklandı. ALTNY halka arzı 8-9-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında talep toplama süreciyle başlayacak. ALTNY halka arz hisse fiyatı 32 TL olarak belirlendi. 

Altınay Savunma halka arz T1-T2 var mı? ALTNY halka arzı katılım endeksine uygun mu?

Halka arz yatırımcılarının merak ettiği bir diğer konu ise Altınay Savunma halka arzda T1-T2 bakiye kullanılabilecek mi, teminat/blokaj var mi ile ALTNY halka arzı katılım endeksine uygun mu? soruları. ALTNY halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Blokaj ve teminat gösterme var. Borsa İstanbul’un Altınay Savunma halka arz görüşünde katılım endeksine ait bir bilgi yer aldı. Bu nedenle ALTNY halka arzının dinen caiz olduğu, katılım endeksine uygun olduğu açıklandı. 

Altınay Savunma hisse kodu ne?

Altınay Savunma hisse kodu ALTNY olarak açıklandı.

Koç Metalurji-KOCMT halka arz ne zaman?

Koç Metalurji halka arzı ne zaman, ne kadar sorularına gelecek olursak. Koç Metalurji arzının tarihi açıklandı. KOCMT halka arzı 9-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında talep toplama süreciyle başlayacak. KOCMT halka arz hisse fiyatı 20,50 TL olarak belirlendi. 

Koç Metalurji  halka arz T1-T2 var mı? KOCMT halka arzı katılım endeksine uygun mu?

Halka arz yatırımcılarının merak ettiği bir diğer konu ise Koç Metalurji halka arzda T1-T2 bakiye kullanılabilecek mi, teminat/blokaj var mi ile KOCMT halka arzı katılım endeksine uygun mu? soruları. KOCMT halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Blokaj ve teminat gösterme var. Borsa İstanbul’un Koç Metalurji halka arz görüşünde katılım endeksine ait bir bilgi yer aldı. Bu nedenle KOCMT halka arzının dinen caiz olduğu, katılım endeksine uygun olduğu açıklandı. 

Koç Metalurji hisse kodu ne?

Koç Metalurji hisse kodu KOCMT olarak açıklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.