Beşiktaş, Muçi’nin golüyle Ziraat Türkiye Kupası’nda finale uçtu!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek finale yükseldi. Ernest Muçi’nin golüyle galip gelen Beşiktaş, kupayı son kez 2020-2021 sezonunda müzelerine götürmüştü.

Beşiktaş, Muçi’nin golüyle Ziraat Türkiye Kupası’nda finale uçtu!
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek finale yükselmeyi başardı. Ernest Muçi’nin 70. dakikada attığı gol, Beşiktaş’a galibiyeti ve kupaya giden yolda önemli bir avantaj getirdi.

Mücadelenin Önemli Noktaları:

İlk maç 0-0 bitmişti.
Beşiktaş, taraftarının önünde oynadığı rövanş maçında galip gelerek finale yükseldi.
Ernest Muçi, maçın tek golünü attı.
Beşiktaş’ın finaldeki rakibi, Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçının galibi olacak.

Maçın İlk Yarısı:

İlk yarıda Beşiktaş baskılı bir oyun sergiledi ve birçok gol pozisyonu yakaladı. Semih Kılıçsoy ve Muçi bu pozisyonlarda öne çıkan isimlerdi. MKE Ankaragücü ise savunmada direnerek ilk yarının golsüz tamamlanmasını sağladı.

Maçın İkinci Yarısı:

İkinci yarıda da Beşiktaş oyunu kontrol altına aldı. Ankaragücü ise kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. 55. dakikada Tasos net bir gol pozisyonu yakaladı ancak şutu kaleci Mert Günok tarafından kurtarıldı.

Maçın Kazananı Beşiktaş:

Maçın kaderini 70. dakikada Ernest Muçi belirledi. MKE Ankaragücü savunmasında Tolga Ciğerci büyük bir hata yaptı ve topu Muçi’ye kaptırdı. Muçi de bu fırsatı iyi değerlendirerek golü attı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş maçı 1-0 kazandı.

Beşiktaş, bu galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nda 17. kez finale yükselmeyi başardı. Siyah-beyazlılar, kupayı son kez 2020-2021 sezonunda müzelerine götürmüştü.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.