Bahar yeni bölüm bu akşam yok mu, Show TV Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman?

Show TV ekranlarının daha ilk bölümden büyük ses getiren dizisi Bahar salı akşamları ekrana geliyor. Bu akşam Bahar’ın yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciye kötü haber! Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam ekrana gelmeyecek. Bahar dizisi yeni bölümü 14 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek. Bu akşam Bahar dizisinin tekrar bölümü ekrana gelecek. Peki Bahar dizisi bu akşam neden yok, Bahar 12. yeni bölüm ne zaman?

Bahar yeni bölüm bu akşam yok mu, Show TV Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman?
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Show TV ekranlarının Kore dizisi olan Doktor Cha uyarlaması olan Bahar dizisi salı akşamları yeni bölümü ile ekrana geliyor. Bu akşam Bahar dizisinin yeni bölümünü bekleyen seyirciye kötü haber! Bu akşam Show TV’de Bahar dizisi yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek, 12. yeni bölüm 14 Mayıs salı akşamı ekrana gelecek. Heyecan dolu bir bölümle biten Bahar’ın 12. yeni bölümü 14 Mayıs’ta ekrana gelecek. Rengin, Bahar’a Parla’nın Timur’dan olduğunu söylecek mi tüm bunların cevabı yeni bölümde ekrana gelecek. 

Bahar dizisine yeni oyuncu

Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın kadrosuna başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oldu. Fenomen diziye, 12. bölümden itibaren dahil olacak Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan “Dora Ersoy” karakterine hayat verecek.

 

Bahar dizisi 11. bölümde neler oldu?

Bahar’ın 11. Bölümünde; Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur.

Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur’un Bahar’la barışma isteğini kaldıramayan Rengin’in ise Bahar için başka planları vardır!

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.