Bahar dizisi Rüzgar kimdir, kaç yaşında? Bahar dizisi Rüzgar’ı kim oynuyor, gerçek adı ne?

Son olarak Kirli Sepeti’nde rol alan genç oyuncu Deniz Sarıkaş, “Bahar” dizisinde “Rüzgar” karakterine hayat verecek ve Parla ile Umay’ın hayatında yeni bir dönem açacak.. Sarıkaş’ın hayatı, kariyeri ve özel yaşamı hakkında merak edilenler bu haberimizde.

Bahar dizisi Rüzgar kimdir, kaç yaşında? Bahar dizisi Rüzgar’ı kim oynuyor, gerçek adı ne?
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

Show TV’nin popüler dizisi “Bahar”ın yeni karakteri “Rüzgar”ın canlandırıcısı olan Deniz Sarıkaş, izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Bahar’ın Rüzgar’ı Deniz Sarıkaş kimdir? Deniz SArıkaş kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hakkında bilmeniz gerekenler…

Bahar dizisine yeni oyuncu: Rüzgar kim?

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi, Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği bu sevilen dizinin her bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin kadrosuna ise yeni bir karakter katılıyor: Rüzgâr.

Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp), Rüzgâr karakteriyle tanışır ve bu tanışma her ikisi için de yeni bir maceranın başlangıcı olur. Rüzgâr karakterine hayat verecek yetenekli genç oyuncu Deniz Sarıkaş, dizinin yeni bölümlerinde izleyicilerle buluşacak.

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin her bölümü, sürükleyici hikayesi ve heyecan verici karakterleriyle izleyicileri büyülemeye devam edecek.

Deniz Sarıkaş Kimdir

2000 yılında İstanbul’da doğan Deniz Sarıkaş, Türk dizi ve film sektöründe başarılı bir oyuncu olarak tanınıyor. Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Sarıkaş, genç yaşına rağmen önemli projelerde yer alarak adından söz ettiriyor. Gitar çalma, vokal yeteneği, fitness, yüzme, dans ve basketbol gibi çeşitli yeteneklere sahip olan Deniz Sarıkaş, aynı zamanda İngilizce de bilmektedir.

Kariyerine Socia Ajansı’yla başlayan Deniz Sarıkaş, 2022 yılında Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki performansıyla ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından 2023 yılında Kirli Sepeti dizisinde de önemli roller üstlendi. Gösterdiği başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çeken Sarıkaş, 2024 yılında yayınlanacak olan Bahar adlı TV dizisinde de rol alacak.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Bahar (TV Dizisi, 2024)
Kirli Sepeti (TV Dizisi, 2023)
Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Ozan karakteriyle, TV Dizisi, 2022)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.