Bahar dizisi Rengin gençliğini kim oynuyor, gerçek adı ne? Elif Tat kimdir, kaç yaşında?

Show TV’nin Kore dizisi Dr. Cha uyarlaması olan dizisi Bahar bu akşam 11. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Daha ilk bölümden büyük beğeni toplayan dizisinin oyuncuları da merak ediliyor. Özellikle Bahar dizisinde Rengin’in gençliğini oynayan oyuncu kim merak ediliyor. Bahar dizisinde Rengin’in gençliği Elif Tat oynuyor. Peki kimdir Elif Tat, kaç yaşında, aslen nereli? Elif Tat dizileri hangisi?

Bahar dizisi Rengin gençliğini kim oynuyor, gerçek adı ne? Elif Tat kimdir, kaç yaşında?
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

İlk bölümü ile sevilen, büyük ses getiren dizi Bahar bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizi Kore dizisi olan Dr. Cha uyarlaması. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da ilgiyle takip ediliyor. Özellikle dizide başrol karakterlerinin gençlik halleri kimler oynuyor araştırılıyor.. Bahar dizisinde Rengin’in gençliği Elif Tat oynuyor. Peki kimdir Elif Tat, kaç yaşında, aslen nereli? Elif Tat dizileri hangisi? 

Genç oyuncu Elif Tat hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bahar 11. bölümde neler olacak?

Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur’un Bahar’la barışma isteğini kaldıramayan Rengin’in ise Bahar için başka planları vardır!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.