Bahar dizisi Bahar’ın gençliğini oynayan kim, gerçek adı ne? Yeşim Çelebi kimdir, yaşı kaç?

Konusu, başarılı oyunculuk performansları ile Bahar son günlerde en çok izlenen dizilerden birisi oldu.Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosunda kimler var merak ediliyor. Özellikle Bahar dizisinde Bahar’ın gençliğini kim oynuyor merak konusu oldu. Bahar dizisinde Bahar’ın gençliğini oynayan genç oyuncu Yeşim Çelebi. Peki kimdir Yeşim Çelebi, yaşı kaç

Bahar dizisi Bahar’ın gençliğini oynayan kim, gerçek adı ne? Yeşim Çelebi kimdir, yaşı kaç?
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

SHOW ekranlarında yayınlanan Bahar dizisi her bölümü ile olay olmaya devam ediyor. Sosyal medyanın da gündemine düşen Bahar dizisi Kore dizisi Dr. Cha uyarlaması. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Özellikle Bahar’ın gençliğini oynayan oyuncu kim merak ediliyor. Bahar’ın gençliğini 26 yaşındaki Yeşim Çelebi oynuyor.

Ses getiren konusu, başarılı oyunculuk performansları ile Bahar son günlerde en çok izlenen dizilerden birisi oldu. Kore dizisi uyarlaması olan dizi ülkemizdeki uyarlaması ile de çok tutuldu.

Yeşim Çelebi kimdir?

Oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki Yeşim Çelebi, Yale Üniversitesi’nden tiyatro performans eğitimi aldı. Genç oyuncu daha önce ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ ve ‘Kızılcık Şerbeti’ dizilerinde kamera karşısına geçmişti.

Bahar dizisi hangi diziden uyarlama?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Bahar , 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha’dan uyarlanmıştır.

Bahar dizisinde; Hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış genç bir kadın olan Bahar, büyük hayallerle tıp okumuş, yaşadığı bir kırılma noktasıyla ev hanımı olmuştur. Her günü birbirinin aynısı olan Bahar, hayatın ona getireceği zorlu bir sınavla bambaşka bir hikayenin başrolü olacak ve yeniden doğacaktır! Mesleğine geri dönerken hem zorlu mücadelelerle hem de hayatıyla ilgili büyük sırlarla karşılaşacaktır.

Bahar dizisi konusu ne?

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Bahar 11. bölümde neler olacak?

Bahar, Timur ve Rengin’le yüzleşir. Bu büyük yüzleşmeden sonra yeni hayatı için atacağı adımları planlarken hastanenin gönüllü çalışmasına dahil olur. Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir. Timur’un Bahar’la barışma isteğini kaldıramayan Rengin’in ise Bahar için başka planları vardır!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.