Baby Reindeer’deki Martha Scott kim, gerçekte kim oynuyor? Martha gerçek adı ne?

Netflix’in son zamanlarda en çok izlenen ve beğenilen dizilerinden biri Baby Reindeer oldu. Türkçesi bebek ren geyiği olan Baby Reindeer gerçek bir hikaye. Dizinin ana karakteri Martha Scott ise performansı ile seyirciden tam not aldı. Barmenin bir bardak çay ısmarlamasından cesaret alarak saplantılı bir sapığa dönüşen Martha Scott’ı Jessica Gunning oynuyor. Peki Baby Reindeer’daki Martha Scott’ı oynayan Jessica Gunning kimdir?

Baby Reindeer’deki Martha Scott kim, gerçekte kim oynuyor? Martha gerçek adı ne?
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

Son zamanlarından en iyi işlerinden biri olan Baby Reindeer Netflix’in en ses getiren mini dizilerinden birisi oldu. 7 bölümden oluşan Baby Reindeer gerçek bir hikayeden uyarlanmış. Hatta dizinin başrolündeki acemi komedyeni oynayan Donny Dunn, hikayeyi bizzat yaşayan Richard Gadd oynuyor. Donny’in saplantılı aşkı Martha Scott ise hikayenin bir diğer başrolu. Bir gün bir bara geliyor, yanında parası olmadığı için yarı zamanlı barmenlik yapan Donny ona çay ısmarlıyor ve o günden sonra olay çok farklı yerlere geliyor. Baby Reindeer dizisindeki Martha’yı kim oynuyor, gerçek adı ne, kaç kilo soruları ise merak konusu. Baby Reindeer dizisinde Martha’yı sevilen oyuncu Jessica Gunning oynuyor. Peki kimdir jessica Gunning, filmleri hangisi, jessica Gunning kaç kilo?

Jessica Gunning, İngiliz bir aktris ve komedyendir. En çok, Netflix dizisi Baby Reindeer‘da Martha Scott rolüyle tanınır. Dizi, Richard Gadd’ın gerçek hayattaki saplantılı bir hayranıyla yaşadığı deneyimlerden esinlenmiştir. Gunning, dizide Gadd’ın karakterini 4,5 yıl boyunca acımasızca taciz eden saplantılı bir hayranı canlandırmaktadır.

Jessica Gunning daha önce hangi filmde rol aldı?

Gunning, The Windsors ve Plebs gibi diğer TV dizilerinde de rol almıştır. Ayrıca, Edinburgh Komedi Festivali ve So You Think You’re Funny? gibi stand-up komedi programlarında da yer almıştır.

Baby Reindeer‘daki performansıyla Gunning, övgü dolu eleştiriler aldı. The Guardian onu “dizideki en iyi performans” olarak nitelendirdi ve The Hollywood Reporter “karizmatik ve ürkütücü” bir performans sergilediğini yazdı.

Gunning, şu anda yeni projeler üzerinde çalışmaktadır. Kendisini önümüzdeki yıllarda daha fazla film ve TV dizisinde görmeyi bekleyebiliriz.

Jessica Gunning kaç yaşında?

Gunning, 38 yaşında .

1 Ocak 1986’da doğdu.

Baby Reindeer  oyuncuları kimler?
Richard Gadd: Donny Dunn

Nava Mau: Teri

Jessica Gunning: Martha

Danny Kirrane: Gino

Hugh Coles: Francis

Chloe Driver: Komedyen

Michael Wildman: Greggsy

Thomas Coombes: Daniels

Tom Goodman-Hill: Darrien

Shalom Brune-Franklin: Keeley

Nina Sosanya: Liz

Baby Reindeer 2. sezon ne zaman gelecek?

Baby Reindeer 2. sezo’un ne zaman geleceği henüz açıklanmamıştır.

Baby Reindeer yorumları, izleyici ne dedi?

Baby Reindeer, yayınlandığından beri izleyicilerden büyük ilgi görmüş ve övgüler toplamıştır. İzleyiciler, dizinin sarsıcı ve etkileyici hikayesini, başarılı oyunculuk performanslarıyla birleşince tam anlamıyla bir başyapıt olarak nitelendirmişlerdir.

Baby Reindeer, izleyicilere unutulmaz bir gerilim ve dram deneyimi sunarken, gerçek hayattan esinlenen hikayesiyle de dikkat çekiyor. Richard Gadd’ın başarılı performansı ve çarpıcı senaryosuyla, Baby Reindeer Netflix’in yeni favorilerinden biri olmaya aday.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.