Arka Sokaklar’da Hüsnü ve Mesut’un buluşması izleyenleri kahkaha tufanına soktu!

Uzun bir aradan sonra Arka Sokaklar dizisine dönüş yapan Mesut’un Hüsnü Çoban ile buluşması, izleyicileri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar’ın dün akşam yayınlanan 673. bölümü, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser, uzun bir aradan sonra ülkeye geri döndü.

O, bilindik gülüşüyle geldi. Rol gereği 15 Temmuz firarilerinin izlerini bularak ülkeye giriş yapan Mesut, ilk olarak yıllardır beraber çalıştığı can yoldaşı Hüsnü Çoban’ın evine gitti. Hüsnü, dışarı çıkmış sakinliğin tadını çıkarırken Mesut’un gülüşünü duyduğunda etrafında kimseleri göremeyince panikledi. Mesut, evin çatısından Hüsnü’nün tedirginliğinden oldukça memnun ayrıldı. Mesut, elindeki listeyi temizlerken Rıza’nın kimin yardım ettiğini merak ettiğini fark etti. Rıza, bütün parçaları birleştirdikten sonra sorguda Mesut’un resmini gösterdi. Sorguda, Mesut’un ülkeye dönüşünden emin olan Rıza, Musa’yı arayarak sert bir tavırla doğruyu söylemesini istedi.

Bu arada ev halkıyla iş birliği yapan Mesut, Hüsnü’ye sürpriz yaptı. Gece yatağa gelen Hüsnü, Mesut’u görünce şaşkına dönüp bayıldı. Eşinin çabalarıyla ayılan Hüsnü, tekrar gözlerini açtığında Mesut’u karşısında görünce bir kez daha bayıldı. Mesut, can yoldaşını tokatlayarak kendine getirdi ve ikili uzun yıllar ayrı kaldıkları için duygusal bir kucaklaşma yaşadılar.

Arka Sokaklar dizisi, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Birçok kullanıcı, Mesut Komiser’in dönüşüyle ilgili paylaşımlar yaparak diziyi konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.