Arda Turan Seçil Erzan’a destek çıktı: Geçmiş olsun da bir nezakettir

Futbolda büyük vurgun davasında dolandırıldığı iddia edilen isimlerden biri olan Arda Turan, “Beni tanıyanlar bilir, benim parayla eğilecek başım yok. Yine çalışır yine kazanırım” açıklamasında bulundu.

Arda Turan Seçil Erzan’a destek çıktı: Geçmiş olsun da bir nezakettir
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Türkiye, futbolcuları kandıran ve büyük bir vurguna karıştığı iddia edilen Seçil Erzan hakkında konuşuyor. Erzan’a yöneltilen suçlamalar arasında, aralarında Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi birçok tanınmış ismin de bulunduğu binlerce kişiyi dolandırdığı belirtiliyor. Arda Turan da dolandırılan isimlerden biri olarak yer alıyor.

Televizyon programına konuk olan Eyüpspor’un TFF 1. Lig Şampiyonu teknik direktörü Arda Turan, davayla ilgili soruları yanıtladı. Sürecin devam ettiğini ve bu nedenle detaylı açıklamalarda bulunamayacağını belirten Turan, Seçil Erzan ile yaşananlar hakkında özellikle kendisini eleştirenleri hedef aldı.

Turan, bankaya yatırdığı paranın helal olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Benim parayla eğilecek başım yok, yine çalışır kazanırım. Seçil Erzan ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Beni tanıyanlar bilir, benim parayla eğilecek başım yok. Yine çalışır yine kazanırım.”

Ayrıca Turan, geçmiş olsun dileklerinin nezaket gereği olduğunu belirtti ve herkese uygun şekilde çözülmesini tavsiye etti. Turan, bel altı iddialardan rahatsız olduğunu söyleyerek, “Biz götürdük helal paramızı verdik bankaya. Mağduriyet var ortada ve mağduriyette karşılıklı kibar olmak lazım.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.