Anneler Günü hediyeniz Halkbank’tan! Son gün 12 Mayıs: Tam 750 TL..

Anneler Günü yaklaşıyor! Sevginizi ve şükranınızı gösterebileceğiniz en özel günlerden biri olan Anneler Günü’nde annenize unutulmaz bir hediye almak için planlar yapmaya başlamışsınızdır. Peki, bu sene annenize ne alacağınıza karar verdiniz mi?

Anneler Günü hediyeniz Halkbank’tan! Son gün 12 Mayıs: Tam 750 TL..
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Halkbank, Anneler Günü’ne özel bir kampanya başlatarak tüm anneleri ve müşterilerini sevindiriyor. 1 – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yurt içinde giyim, elektronik, kozmetik, kuyum ve çiçek sektörlerinde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine 150 TL’ye varan geri ödeme fırsatı sunuyor.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Koşulları Sağlayın: Kampanyadan faydalanabilmek için 01 – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yukarıda belirtilen sektörlerden 750 TL ve üzeri alışveriş yapmanız yeterli.
Halkbank Kart Kullanın: Alışverişinizi Halkbank kartınız ile yapmanız gerekmektedir.
Paraf Mobil, İnternet Bankacılığı veya SMS ile Kayıt Olun: Mevcut kampanyadan faydalanabilmek için Paraf Mobil uygulaması, internet bankacılığı veya SMS aracılığı ile kampanya kaydınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Kampanya kaydı için “ÖDÜL” yazıp 3404‘e SMS göndermeniz yeterlidir.

Kazançlarınız:

Harcama Başına 30 TL ParafPara: 750 TL üzeri alışverişiniz sonrasında harcama başına 30 TL ParafPara kazanacaksınız.
Toplamda 150 TL’ye Kadar ParafPara: Kampanya kapsamında en fazla 150 TL’ye kadar ParafPara kazanma imkanınız bulunmaktadır.

Kazandığınız ParafParalar ile Neler Yapabilirsiniz?

Kazandığınız ParafParaları Halkbank’ın sunduğu birçok ürün ve hizmette kullanabilirsiniz. ParafPara’nızı giyim, elektronik veya diğer kategorilerde yapacağınız alışverişlerde kullanabilir, ekonomik olarak avantaj sağlayabilirsiniz.

Unutmayın!

Müşteri bazlı olarak başlayan kampanyaya sadece 1 kere katılım sağlanabilir.
En fazla 150 TL ParafPara kazanma imkanınız mevcuttur.
Son harcamanızın 12 Mayıs’a kadar tamamlanması gerekmektedir.

Anneler Gününde Halkbank’ın Avantajlı Kampanyasıyla Annelerinize Mutluluk Hediye Edin!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.