Ankara’da sağanak hayatı felç etti! Yollar göle döndü, araçlar yolda kaldı

Ankara’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, şehirde olumsuz etkilere yol açtı. Şiddetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bu durum trafikte aksamalara sebep oldu ve bazı araçlar yollarda mahsur kaldı.

Ankara’da sağanak hayatı felç etti! Yollar göle döndü, araçlar yolda kaldı
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Dün akşam başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden sağanak yağış, bugün akşam saatlerinde yeniden etkisini gösterdi.

Şiddetli yağışın etkisiyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bu durum trafikte aksamalara neden oldu ve bazı araçlar yollarda mahsur kaldı. Ayrıca, bazı noktalarda hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Sıhhiye’de bir yolun kısmen çökmesi yaşandı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, bazı bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı.

Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi’nde sel suyu nedeniyle arıza yapan aracının üzerinde mahsur kalan Mesut Yılmaz, aşırı yağış nedeniyle yolda aniden suyun yükseldiğini belirterek aracının bujilerinin ıslanması sonucu arıza yaptığını ve mahsur kaldığını dile getirdi. Yılmaz, “Arabanın içi su dolmaya başlayınca camı açtım, tavana çıktım. 20-30 dakika sonra belediyenin iş makinesine binerken ayağım kaydı, suya düştüm. Allah’a şükür bir şeyim yok. Araç ise çalışmıyor. Kendimi zor kurtardım.” şeklinde konuştu.

Aynı mahallede zemin kattaki evini su basan Hüseyin Tekin ise 2013’ten bu yana her yağmur yağdığında evlerinin su bastığını belirterek, suyun çekilmesini bekledikten sonra ancak evlerine girebileceklerini ifade etti.

Ekipler, su baskını yaşanan bölgelerde tahliye çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.