Ankara’da 1 Mayıs etkinliği nedeniyle bu yollar kapalı! Ankaralılar dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Ankara’da 1 Mayıs etkinliği nedeniyle bu yollar kapalı! Ankaralılar dikkat!
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

Ankara’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle, Anadolu Meydanı’nda bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın 11.00 ile 16.00 saatleri arasında Anadolu Meydanı’nda gerçekleşecek etkinlik için emniyet tedbirleri alınacak.

Bugünden itibaren 23.00’ten sonra ihtiyaç olması halinde, Anıt Caddesi’nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve bu bölgeye açılan cadde ile sokakların tamamı, yarın saat 09.00’a kadar trafiğe kapatılacak. Etkinlik sona erene kadar ise Anıt Caddesi ve bu bölgeye açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Yarın saat 09.00’dan itibaren ihtiyaç olması durumunda, Gençlik Caddesi’nin Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü ve bu bölgeye açılan cadde ile sokakların tamamı, Dögol Caddesi’nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasında kalan bölümü ve bu bölgeye açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Anadolu Meydanı Ankaray Durağı da etkinlik sona erene kadar trafiğe kapatılacak bölgeler arasında yer alıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların etkinlik nedeniyle oluşabilecek trafik kısıtlamalarını dikkate almalarını ve alternatif güzergahları tercih etmelerini tavsiye ediyor.

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.