Yüreğir Belediyesi'nden 19 Mayıs konseri

Yüreğir Belediyesi, yaz konserleri serisinin startını ‘19 Mayıs Gençlik Konseri’ ile verdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Gece Yolcuları’ Yüreğir Millet Bahçesi’nde Adanalılarla buluştu.

Yüreğir Belediyesi’nin yaz konserleri ünlü pop-rock grubu ‘Gece Yolcuları’ konseri ile başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yüreğir Millet Bahçesi’nde sahne alan Gece Yolcuları, muhteşem bir konsere imza attı. Konser alanını dolduran Adanalılar grubun en sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Yaz konserleri başlıyor

Gençlerin bayramını kutlayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İstiklalimizi borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelenin ölümsüz kahramanlarını, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Yüreğir Belediyesi olarak Yüreğir tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor, böylesi güzel bir günde yaz konserleri serisini Gece Yolcuları Gençlik Konseri ile başlatıyoruz. Yüreğir her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor” diye konuştu.

Dünya'ya benzeyen gezegende mevsimler, bulutlar ve nehirler var Günlük burç yorumları 2 Mayıs 2024 ilişki, aşk, para, iş, sağlık falı 30 Nisan 2024 Salı reyting sonuçları: Bahar, Mehmed Fetihler Sultanı, Survivor reyting sıralaması Yapay zeka işsizlik mi getirecek? Asgari ücret zammı için belirlenen tarih belli oldu: İşte detaylar! Mayıs ayına girerken promosyonların hepsi güncellendi! Emekliye en çok parayı hangi banka veriyor?