04 MAYIS 2024
BIST 100 10.276,88 % 0,67
DOLAR 32,337 % -0,07
EURO 34,811 % 0,06
ALTIN GR. 2.393,53 % -0,14
BRENT 82,760 % -1,10
BTC 62.937,31 % 7,16
Haber Giriş: 01.04.2024 - 01:28 | Son Güncelleme: 01.04.2024 - 01:38

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Milletin mesajlarına değer vereceğiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: "Milletin Mesajlarına Değer Vereceğiz"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Milletin mesajlarına değer vereceğiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: "Milletin Mesajlarına Değer Vereceğiz"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kesin olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Kurum, "Milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz. İstanbul'un muradı çalışmaya devam edecek" diyerek, sandığa giden her vatandaşa teşekkür etti ve İstanbul için çalışacaklarını belirtti. İşte Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bugün 31 Mart'ta ülkemiz, İstanbul'umuz ve milletimiz için çok önemli bir seçim süreci yaşadık. Seçimlerimiz, milletimiz için hayırlı olsun. Tercihini hangi partiden yaparsa yapsın sandığa giden her vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inanan, bizimle beraber yol yürüyen dava arkadaşlığı yaptığımız tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizi bağrına basan tüm İstanbullu hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum."

"İstanbul'un muradı çalışmaya devam edecek. 90 günde sahada İstanbul'un 39 ilçesinde vatandaşımıza gittik. Projelerimizi, eserlerimizi ve hayallerimizi paylaştık. İstanbul'un muradı çalışmaya devam edecek. İstanbullu hemşehrilerim için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz."

"Bu yolda 22 yıldır olduğu gibi vatandaşımızla el ele verip ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkaracağız. Cumhurbaşkanımıza, bana bu görevi tevdi ettiği için teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı paydaşlarına teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de İstanbullulara teşekkür ediyorum."

"Üstümüze düşen vazifeleri eksiksiz şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bugünü milat olarak kabul edip sahada olacağız. Yarından itibaren sahada olacağız. Seçilen belediye başkanlarımı tebrik ediyorum ve sizleri bir kez daha selamlıyorum."


YORUMLAR

Murat Kurum: Milletin mesajlarına değer vereceğiz
haberine yorum yapın
0 YORUM