Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in küsme nedeni belli oldu

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, uzun bir süre boyunca adeta ayrılmaz bir ikili olarak tanındı ve sık sık birlikte projelerde yer aldılar. Ancak son zamanlarda aralarında bir küslük olduğu ve birlikte görünmedikleri fark edildi. Küslüklerinin nedeni ise ortaya çıktı.

Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in küsme nedeni belli oldu
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Murat Cemcir ve Ahmet Kural, bir dönem birçok projede birlikte yer alarak dostluklarıyla tanınıyorlardı. Ancak son zamanlarda aralarının açık olduğu biliniyordu. Bu küslüğün sonucu olarak, Murat Cemcir’in yakın dostu Ahmet Kural’ın düğününe katılmadığı gözlemlendi. Uzun süredir merak konusu olan bu küslüğün nedeni ise sonunda ortaya çıktı.

Ahmet Kural’ın düğününe katılmayan Murat Cemcir, son olarak bir YouTube programında yaptığı açıklamada, “Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız. Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Küslük nedeni ise ortaya çıktı. Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural arasında bir anlaşmazlık doğmuştu.

Selçuk Aydemir, birlikte çalıştıkları film projesinden beklediği ücreti alamadığını belirtmiş ve bu durum nedeniyle küsülmüştü. Sonrasında, Murat Cemcir’in haberi olmadan Selçuk Aydemir ve Ahmet Kural arka planda iş çeviriyor, bir senaryo yazıp beraber film çekiyorlardı.

Murat Cemcir, bu durumu öğrendiğinde şaşkınlığını dile getirmiş ve dost kazığı yediğini ifade etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.