Adana’da korkutan olay! Karataş Tuzla’da iki belediye aracı kundaklandı

Adana’nın Karataş ilçe belediyesine ait iki araç kundaklandı ve belediye hizmet binası da yakılmak istendi. Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, bu saldırıyı sert bir dille kınayarak, “Saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyoruz. Gerekli suç duyuruları ilgili yerlere yapıldı” şeklinde açıklama yaptı.

Adana’da korkutan olay! Karataş Tuzla’da iki belediye aracı kundaklandı
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

Karataş ilçesi Tuzla Mahallesi’ndeki belediyeye ait hizmet binası, gece saatlerinde saldırıya uğradı. Hizmet merkezinin önündeki belediyeye ait bir çöp toplama aracı ve bir kamyonet ateşe verildi. Kamyonet yangında kullanılamaz hale gelirken, çöp toplama aracı da zarar gördü. Ayrıca, ateşe verilen hizmet binasının tabelası da yandı.

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, olayı şiddetle kınayarak, “İki aracımız kundaklanmış, biri tamamen yanmış, diğeri hasarlı durumdadır. Kundaklama sonrası herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyoruz” dedi.

31 Mart’taki seçimlerde MHP’li başkandan görevi devralan Karataş, şunları söyledi:

“Bu saldırı, şahsıma değil, Tuzla halkımıza ve Karataş halkımıza yapılmıştır. Saldırıyla ilgili gerekli suç duyuruları tarafımızca ilgili yerlere yapılmıştır. Saldırıyı gerçekleştirenlerle ilgili gerekli hukuki sürecin başlatıldığını kamuoyuyla paylaşmak isterim. Hizmet etmek üzere devraldığımız görevimizi aksatmak isteyenlere karşı mücadelemizi bu saldırılar engelleyemeyecek.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.