Adana Tabip Odası’nın yeni başkanı Polatöz oldu  

Adana Tabip Odası’nın yeni başkanı Dr. Özden Polatöz, demokrasi şöleni niteliğinde bir seçim yaşadıklarını belirterek, kendilerinden önce Adana Tabip Odası’na emek veren tüm yönetimlere, destek veren tüm meslektaşlarına teşekkür etti. 

Adana Tabip Odası’nın yeni başkanı Polatöz oldu  
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

ZİYA İPEK- ÖZEL HABER 

Adana Tabip Odası’nın yeni başkanı Psikiyatri uzmanı Dr. Özden Polatöz oldu. 

Etkin Demokrat Hekimler Grubu ve Kırmızı Çizgi Hekimler Grubu adaylarının yarıştığı seçimde toplam 774 üye oy kullandı. Seçim sonucunda; Dr. Özden Polatöz (Başkan), Dr. Gökhan Alıcı, Dr. Hakan Şen, Dr. Hakan Güneş, Dr. Sedat Yeniocak, Dr. Ferat Erol ve Dr. Erhan Özeren yeni yönetime seçildi.

Genel Kurula CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, TTB 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, TMMOB Adana İKK Sekreteri Kerem Şahin, Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Şehmus Alparslan, Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, SES Eş Başkanı Belgin Işık ve hekimler katıldı. Adana Tabip Odası’nın yeni başkanı Dr. Özden Polatöz, demokrasi şöleni niteliğinde bir seçim yaşadıklarını belirterek, kendilerinden önce Adana Tabip Odası’na emek veren tüm yönetimlere, destek veren tüm meslektaşlarına teşekkür etti. 

Polatöz, “Sağlığın her alanında yaşadığımız şiddet ve şikayetlerin, tıp eğitimindeki aksaklıkların, emekli hekimlerin sıkıntılarının yakın tanığı olarak tüm bu can sıkıcı olayların düzeltilmesi yönünde arkadaşlarımla birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu anlamda bizlere oy veren vermeyen tüm meslektaşlarımızın her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.” dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.