Acun Ilıcalı Maribor takımını satın aldı

Ünlü televizyoncu ve Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor’u satın aldı. Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşmış ve elenmişti.

Acun Ilıcalı Maribor takımını satın aldı
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İngiltere ekiplerinden Hull City’nin sahibi olduğu bilinen bir isim olarak, yeni satın alacağı takımı açıkladı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Ilıcalı’nın Maribor’u satın aldığı belirtiliyor. Resmi açıklamanın, imza ve prosedür işlemlerinin tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Ilıcalı, konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Temel olarak Avrupa kupalarında yer alabilecek bir takıma sahip olmak istiyoruz. Tabii ki bu kolay değil ama Slovenya’da güçlü bir takımımız olursa Avrupa’da mücadele edebiliriz. Bu büyük bir avantaj olacaktır. Slovenya’ya odaklandık ama hiçbir şeyi garanti edemem” demişti.

Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Türkiye’nin temsilcisi Fenerbahçe ile karşılaşmış ve ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybetmişti. Bu gelişmelerle birlikte, Acun Ilıcalı’nın Maribor’u satın almasıyla Slovenya futbolunda yeni bir dönem başlayabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.