AbbVie, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçildi

AbbVie Türkiye, Great Place To Work® tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında 250-499 çalışan sayısına sahip şirketler kategorisinde birinci oldu. 10. Kez “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçilen AbbVie Türkiye ayrıca “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü”nün de sahibi oldu.

AbbVie, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçildi
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Araştırmaya dayalı global biyofarma şirketi AbbVie Türkiye, Great Place To Work (GPTW) Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında 250–499 çalışan sayısına sahip şirketler kategorisinde birinciliğe layık görüldü. AbbVie Türkiye bu yıl ayrıca “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü”nün de sahibi oldu. 

GPTW Enstitüsü tarafından 10 yıldır üst üste Türkiye’de ve ilaç sektöründe “En İyi İşveren” listesine giren AbbVie Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Dilek Gündüz, bu başarıyı çalışanlarını tüm iş süreçlerine dahil eden, insan odaklı özgün şirket kültürlerine borçlu olduklarını belirtti. Gündüz, “Enstitü’nün ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde 10 yıldır en üst sıralarda yer almaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. AbbVie Türkiye olarak kurulduğumuz günden bu yana sağlık çözümlerimizle insanların hayatlarını iyileştirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Bunu yaparken bizi farklı kılacak ve en iyi fikirleri destekleyen özgün kültürümüzü çalışanlarımızı dinleyerek oluşturduk. Çalışanlarımızın refahını ve memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor, şirket içindeki süreçlerimize tüm çalışanlarımızı dahil ediyor, iş-yaşam kalitesini artırmaya özen gösteriyoruz. Sektörde bizi diğer şirketlerden ayrıştıran özgün AbbVie kültürümüz ve herkesin fikirlerini yüksek sesle dile getirebildiği, zihinsel ve ruhsal olarak kendini güvende hissettiği, güvene, açık iletişime ve şeffaflığa dayalı kapsayıcı çalışma ortamımız ile bir kez daha bu ödüle layık görülmekten onur duyuyoruz. Bugüne kadarki başarılarımızı bir kez daha ortaya koyan bu ödül, gelecek için hedeflerimizi gerçeğe dönüştürmek için de bize güç veriyor. Ekip arkadaşlarımızın da değerli katkıları ile daha güçlü ve daha başarılı bir gelecek inşa etmek için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu.

AbbVie Türkiye bu ödülle birlikte Great Place To Work Enstitüsü’nden bugüne kadar aralarında “Türkiye’nin En iyi İşvereni”, “Pharma’nın En İyi İşvereni”, “Yaşam Boyu Öğrenme Ödülü”, “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü”nün de bulunduğu toplam 33 ödül aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.