23 Nisan’da çocuklardan Dilan Polat taklidi: Sosyal medyada eleştiri konusu oldu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir okul etkinliğinde, çeşitli suçlardan tutuklu olan Dilan Polat’ın taklidi yapılması gündeme oturdu. Etkinlikte, ‘Enerci’ şarkısı eşliğinde dans eden bir kız çocuğu, diğer iki çocuğun polis kılığıyla onu gözaltına almasıyla sahne oldu.

Yayınlama: 25.04.2024
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak adına düzenlenen bir okul etkinliğinde, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın taklidinin yapılması büyük tepkilere neden oldu.

Gösteride, küçük bir kız çocuğu ‘Enerci’ şarkısı eşliğinde Dilan Polat’ı taklit etti. Şarkı sonunda polis kıyafeti giymiş diğer çocuklar sahneye gelerek küçük kızı gözaltına aldı. İlkokul gösterisi hızla sosyal medyada yayılarak viral hale geldi.

Kullanıcılar, “Bu gösteriyi izin veren öğretmenler gerçekten düşünmemiş olabilir mi?” şeklinde tepkilerini dile getirdiler. Bazıları da, “Bu ne kadar düşündürücü bir gösteri, tam bir rezillik” gibi yorumlarla tepkilerini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.