03 MAYIS 2024
BIST 100 10.276,88 % 0,67
DOLAR 32,318 % -0,13
EURO 34,842 % 0,15
ALTIN GR. 2.391,87 % -0,21
BRENT 82,840 % -1,00
BTC 62.327,53 % 6,13
Haber Giriş: 23.04.2024 - 15:14 | Son Güncelleme: 23.04.2024 - 15:23

23 Nisan mesajları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanları, partilerin il başkanları ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri açıklama yaptı.

23 Nisan mesajları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanları, partilerin il başkanları ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri açıklama yaptı.

 ZİYA İPEK- ÖZEL HABER

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanları, partilerin il başkanları ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri açıklama yaptı.

Açıklamalar şöyle:

ÇGC’den 23 Nisan kutlaması

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke, “Ulusal Kurtuluş Savaşı’mıza komuta eden, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104.yıldönümünü kutluyoruz.” dedi.  Saygı duruşu ve yapılan konuşmanın ardından yönetim kurulu ile toplantıya katılan gazeteciler Atatürk Anıtı önünde topluca fotoğraf çektirdi.

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı koltuğunu İbrahim Asaf’a devretti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Çocuklarımız neşemiz, geleceğimiz ve güvencemizdir. Çocuklarımızla gurur duyuyor ve onları çok seviyoruz.” dedi. Kanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu ana sınıfı öğrencisi İbrahim Asaf’a devretti. Başkan Yusuf Kanlı, günün anlamına binaen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi ilk Meclis, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesidir. Bu iradedir ki emperyalizme karşı Milli Mücadelemizi başlatmış ve Yüce Türk Milleti’ni bağımsızlığa kavuşturmuştur.”

Başkan Kozay, çocukların coşkusuna ortak oldu

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay 23 Nisan’ı çocuklarla karşıladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye kreşlerini ziyaret ederek çocukların sevincine ortak olan Başkan Kozay, kreşlerdeki etkinliklere katılarak çocuklarla bayramlaştı.

Çocuklarla sohbet eden ve onlarla oyunlar oynayıp gösterilerini izleyen Başkan Kozay, “Bu önemli günü Ata’mız, egemenliği kayıtsız şartsız devam ettirecek genç nesillere ve çocuklara emanet etmiştir. Bu büyük bayramda, onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Kadir Aydar, 23 Nisan'ı çocuklarla beraber geçirdi

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret ederek çocukların hazırladığı gösteriyi izledi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı doğrultusunda Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni ziyaret etti. Burada çocuklarla beraber bol bol fotoğraf çektiren Başkan Aydar, velilerle de sohbet etti. Kreşteki miniklerin Türk bayraklarıyla hazırladığı dansı izleyen Başkan Kadir Aydar, çocuklarla keyif dolu bir gün geçirdi. 23 Nisan'ı coşkuyla kutlayan miniklerin velileri Başkan Aydar'a belediyenin hizmeti olan kreş ve gündüz bakım evi için teşekkür etti.

Tekin: Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı kutlu olsun

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve O’nun kurucu ilkeleri olan Atatürk ilke ve devrimlerinin sahibi ve koruyucusunun Türk Milleti’nin olduğunu işaret eden  Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Bu önemli gün ortaçağdan kalma bir imparatorluğun yıkıntıları üzerinde, temelleri hukuka, ulusun egemenliğine ve bağımsızlık arzusuna dayalı bir cumhuriyetin, adeta bir mücevher gibi parladığı bir tarihtir” dedi.

23 Nisan’da koltuk Yiğit Emre Başkan’ın!

Yüreğir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, düzenlediği etkinliklerle dolu dolu kutladı. Kreşler Müdürlüğü’nün Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği etkinlikte Yüreğirli çocuklar 23 Nisan sevincini doyasıya yaşadı. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise makam koltuğunu 4’üncü sınıf öğrencisi Yiğit Emre Topal’a devretti.

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ
KONULAR: Ziya İpek

YORUMLAR

23 Nisan mesajları
haberine yorum yapın
0 YORUM