12 ilde terör örgütü DEAŞ’a operasyon: 41 kişi gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Bozdoğan-34’ operasyonu ile ‘DEAŞ’ terör örgütü mensubu 41 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

12 ilde terör örgütü DEAŞ’a operasyon: 41 kişi gözaltında
Yayınlama: 01.05.2024
A+
A-

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Bolu, Eskişehir, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Nevşehir, Sakarya, Gaziantep, Şanlıurfa, Düzce ve Manisa olmak üzere 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendiğini belirtti.

Yerlikaya, operasyon kapsamında toplam 41 DEAŞ terör örgütü mensubunun yakalandığını ve Bolu’da 5, Eskişehir’de 1, İstanbul’da 10, Kırıkkale’de 5, Kilis’te 5, Kocaeli’nde 4, Nevşehir’de 3, Sakarya’da 1, Gaziantep’te 1, Şanlıurfa’da 3, Düzce’de 1 ve Manisa’da 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Ayrıca, operasyon sırasında ruhsatsız tabancalar, çok sayıda dijital materyal ve büyük miktarda döviz ile Türk lirasına el konulduğunu da aktaran Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.