28 MART 2024
BIST 100 8.987,65 % 2,05
DOLAR 32,310 % 0,18
EURO 35,067 % -0,16
ALTIN GR. 2.277,21 % -0,01
BRENT 85,790 % 0,18
BTC 70.552,26 % 2,45
Haber Giriş: 06.12.2022 - 09:38 | Son Güncelleme: 06.12.2022 - 09:39

Tempo BPO, Vodafone Inbound operasyonlarında ekim ayının birincisi oldu

Müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, ekim ayında Vodafone Inbound operasyonlarında en iyi müşteri deneyimi yaşatan ve en iyi satış performansı sergileyen operasyon oldu.

Tempo BPO, Vodafone Inbound operasyonlarında ekim ayının birincisi oldu

Müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, ekim ayında Vodafone Inbound operasyonlarında en iyi müşteri deneyimi yaşatan ve en iyi satış performansı sergileyen operasyon oldu.

20 yıllık tecrübesiyle müşteri deneyimi yönetimi ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet veren iş süreçleri dış kaynak firması Tempo BPO, ekim ayında Vodafone Inbound operasyonlarında en iyi müşteri deneyimi yaşatan ve en iyi satış performansı sergileyen operasyon oldu. Ekim ayı performans birinciliği kupasını düzenlenen etkinlikle teslim alan ekip, başarılarını pasta keserek kutladı. Üstün performans sergileyerek birincilik kupasını kazanan operasyonda yer alan müşteri temsilcilerinin yüzde 54’ünün altı aydan daha az kıdeme sahip olması dikkat çekti. Görece yeni sayılabilecek bir ekiple bu başarıyı yakalayan Tempo BPO, hızlı büyümelerde dahi yarattığı başarılı müşteri deneyimi ve sürdürülebilir hizmet kalitesi ile farkını gösterdi. Doğru personel seçimi, müşteri deneyimi odaklı eğitimleri, uzun yıllardır birlikte çalışan çok tecrübeli yönetim kadroları ve geçtiğimiz yıl ödülle taçlandırdığı Çalışan Deneyimi uygulamaları sayesinde Tempo BPO, çalışanlarının kısa sürede uyum sağlayarak, önemli başarılara imza atmasını sağladı.

“Bu ödülü çalışma arkadaşlarımıza armağan ediyoruz”

Tempo BPO’nun, bünyesinde yer alan akademiyle çalışanlarına eğitimler vererek, kendilerini geliştirmelerine destek olurken, çalışanlarının yeni dünya mesleklerine hazırlamalarına da imkân sunduğunu belirten Tempo BPO Operasyon ve Müşteri İlişkileri Direktörü aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi Emre Sarısoy, şunları söyledi:

“Ekim ayında Vodafone Inbound operasyonlarında en iyi müşteri deneyimi yaşatan ve en iyi satış performansı sergileyen çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Aldığımız bu ödülü çalışma arkadaşlarımıza armağan ediyoruz. Bu başarıyı sergileyenlerin yüzde 54’ünün henüz işte altı ayını dahi doldurmayan çalışanlarımızın olması ayrıca gurur verici. Bu durum, işe uyum ve eğitim desteklerimizin de amacına ulaştığının bir göstergesi. Bu başarının ardındaki önemli unsurlardan birisi, pandemi sonrasında yeniden dizayn ettiğimiz işe alım süreçlerimiz. Uzaktan çalışma ile birlikte, çalışanın evinin bulunduğu noktadaki teknik altyapı yeterliliği, internet hızı gibi unsurları detaylıca analiz ediyoruz. Yapılacak işe göre çalışan personalarını belirledik ve işe alım süreçlerimizde bu personalar önemli bir yol gösterici. İşe yeni başlayan çalışanlarımızın bu hızlı gelişimini sağlama noktasında, 10 yılı aşkın sektör deneyimi olan tecrübeli eğitmen kadromuz, dijital içerikler ile zenginleştirilmiş ve oyunlaştırma içeren eğitimlerimiz çok önemli roller oynuyor. KPI farkındalığını arttırıcı uygulamalarımız, düzenli koçluk seanslarımız, kıdem bazlı değişen esnek hedef kartlarımız ve 'Sürekli Gelişim' felsefemizle hep daha iyiyi arayan motivasyonumuz ile başarı çıtamızı hep daha yükseğe taşıyacağımıza aklımız ve kalbimizle eminiz.”


YORUMLAR

Tempo BPO, ekim ayının birincisi oldu
haberine yorum yapın
0 YORUM