23 NİSAN 2024
BIST 100 9.645,02 % -0,50
DOLAR 32,591 % 0,24
EURO 34,724 % 0,18
ALTIN GR. 2.417,18 % -0,64
BRENT 86,600 % 0,21
BTC 66.593,83 % 0,08
Haber Giriş: 21.09.2022 - 10:12 | Son Güncelleme: 29.09.2022 - 13:12

Fırat Uzer: Geleceğe Bir Sen Bırak

Fırat Uzer’in kaleme aldığı “Geleceğe Bir Sen Bırak” adlı eser, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflarda yerini aldı.

Fırat Uzer: Geleceğe Bir Sen Bırak

Fırat Uzer’in kaleme aldığı “Geleceğe Bir Sen Bırak” adlı eser, İnkılâp Kitabevi imzasıyla raflarda yerini aldı.

Dönüşüm vaktinin geldiğini hatırlatan “Geleceğe Bir Sen Bırak”, Fırat Uzer’in kaleminden okurlarıyla buluşuyor. İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanan “Geleceğe Bir Sen Bırak”, derin bir nefesin ardından çıkılacak kişisel ve huzur dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Aile danışmanı, sosyolog, motivasyon konuşmacısı ve fütürist Fırat Uzer,“ Geleceğe Bir Sen Bırak” kitabıyla umut, mutluluk ve kendini dönüştürerek yeni bir hayata başlamaya yönelik sade ama duygu yüklü satırlarıyla dikkat çekiyor.

Güçlü bir şekilde alınan nefesin ardından değişime hazır hissedecek okurlarını, “Geleceğe Bir Sen Bırak” ile zevkli bir yolculuğa çıkaran Uzer; affetmenin bilinip bilinmediğini sorgularken; unutulan bir davranış olan teşekkür etmeyi bir kez daha gündeme getiriyor. Koşulsuz sevginin önemi üzerine durulan kitapta; hayat koşturmacasında savrulan duygular, incelikler, küçük ama mutlu eden sözler yeniden hatırlatılıyor.

İnkılâp Kitabevi etiketiyle yayımlanan “Geleceğe Bir Sen Bırak”, okurlarına huzurlu bir yolun kapılarını aralarken; aynı zamanda bireysel bir dönüşümün ilk adımını atmayı vadediyor.

Kitap hakkında

“O zaman tüm bedenimizi ve ruhumuzu bu dönüşüm için kodlamaya hazırlıyor ve sihirli olan sözü haykırmaya başlıyoruz: ‘Dönüşüm sırası bende!’

Şunu unutmamakta fayda var: Neye dönüşeceğimiz çok ama çok önemli. Anahtarları doğru kullanarak yolumuzu belirlemeli ve sonuca ulaşabilmeliyiz.

İçindeki inançla birlikte… Bu kitabı okumayı tamamladığında…

Beyninde dalgalanmayı hissediyorum. Gözlerini kapat, derin nefesini al ve içinde tut. Beş saniye sonra o nefesi bedeninden çıkartarak değişime hazır olduğunu hisset.

Çünkü dönüşüm sırası sende…”

Yazar hakkında

Fırat Uzer

1973 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mutlu bir çocukluk dönemi sonrası genç yaşta annesini kaybetti. İşletme, sağlık yönetimi, iş sağlığı güvenliği, psikoloji, ilahiyat, sosyoloji ve adalet bölümlerini bitirmiş, Çağ Üniversitesi’nde de psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır.Eğiticinin eğitimi, profesyonel koç, reiki terapisti, kozmik terapisti ve aile danışmanlığı eğitimlerini de başarı ile bitirmiştir.

Sağlık sektöründe 20 yıllık deneyime sahip olan Uzer, orta ve üst düzey yöneticilik yapmıştır. Kendini yaşam boyu eğitime adayan Uzer; üniversiteler, TedX ve çeşitli platformlarda motivasyon konuşmacısı ve fütürist olarak da yer almaktadır.

19 ve 13 yaşında iki çocuk babasıdır.

Aldığı eğitimi paylaşmayı da hayat amacı hâline getiren Fırat Uzer’in sahip olduğu tüm deneyim, şimdi kaleminden dökülen bu eserde sizlerle…

Künye

Tür: Kişisel Gelişim

Yayın Direktörü: Mehmet Bozkurt

Editör: Gökçe Şenoğlu

Kapak Tasarım: Emir Tali

Sayfa Tasarım: Aslı Varol


YORUMLAR

Fırat Uzer: Geleceğe Bir Sen Bırak
haberine yorum yapın
0 YORUM