29 MART 2024
BIST 100 9.149,69 % 0,77
DOLAR 32,368 % 0,16
EURO 34,973 % -0,26
ALTIN GR. 2.325,31 % 0,21
BRENT 87,260 % 0,43
BTC 70.118,14 % -0,83
Haber Giriş: 28.10.2021 - 10:25 | Son Güncelleme: 28.10.2021 - 10:28

Batu International Logistics fuar lojistiğinde çıtayı yükseltti

Batu International Logistics, fuar lojistiğinde lider partner olma hedefiyle ekibini güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri fuar lojistiğindeki birikimlerini bu alandaki uzman ekibin tecrübesiyle birleştirdiklerini kaydetti.

Batu International Logistics fuar lojistiğinde çıtayı yükseltti

Batu International Logistics, fuar lojistiğinde lider partner olma hedefiyle ekibini güçlendirdi. Şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri fuar lojistiğindeki birikimlerini bu alandaki uzman ekibin tecrübesiyle birleştirdiklerini kaydetti.

Batu International Logistics, fuar lojistiğindeki faaliyetlerinde lider partner olma hedefiyle bu alandaki ekibini güçlendirdi. Uluslararası entegre lojistik hizmetleri sunan şirketin Genel Müdürü Efe Göktuna, normalleşme adımlarıyla birlikte fuarların tekrar başladığını hatırlatarak, “Biz de bu süreçte fuar lojistiği ekibimizi yeni transferler ile güçlendirdik. Aramıza yeni katılan profesyonel arkadaşlarımızla A’dan Z’ye tüm fuar lojistiği hizmetlerini tek elden sunuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Fuar lojistiği ekibinin, şirketin Fuar Taşımacılığı Direktörü Koray Keser liderliğinde görev yaptığını aktaran Göktuna, ekip üyelerinin de alanında uzman yönetici ve çalışanlardan seçildiğini vurguladı. Göktuna, deniz, hava, kara operasyonları ile dünyanın her noktasındaki fuar organizasyonlarına ulaşabildiklerini belirtirken, savunma sanayi, tekstil, makine, otomotiv ve diğer tüm endüstrilere hizmet verebildiklerini dile getirdi. Ekspres taşıma modelleri ile sürat ve esneklik sunabildiklerini ifade eden Göktuna, 7/24 ulaşılabilir kalarak müşterilerinin her türlü talebine hızlı çözüm ürettiklerini anlattı.

"Fuar lojistiğinde lider olmayı hedefliyoruz"

Uzun yıllardır fuar ve etkinlik lojistiği hizmeti sunduklarına dikkati çeken Göktuna, güvenli, etkili ve sorunsuz fuar organizasyonlarıyla öne çıktıklarını söyledi. Göktuna, “Güçlenen ekibimizle birlikte Batu International Logistics olarak fuar ve etkinlik lojistiğinde lider partner olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu. Malzemelerin teslim alınmasından depolanmasına, kati ve geçici ihracattan gümrüklemeye kadar tüm süreçleri titizlikle takip ettiklerini aktaran Göktuna, geri yükleme süreçlerinde de bizzat fuar alanlarında bulunarak müşterilerin her türlü ihtiyacına çözüm ürettiklerinin altını çizdi. 

"Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özellik"

Göktuna, “Müşterilerimizin iş süreçlerini kolaylaştırıyor, fuar lojistiğinin karmaşık süreçlerine ait tüm iş yükünü üstleniyoruz. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özellik, fuar lojistiği departmanımızda çalışan özel bir ekibimizin olmasıdır.” bilgilerini paylaştı. Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi çözümler ürettiklerini anlatan Göktuna, fuar lojistiğinde verdikleri hizmetleri ise ana başlıklarıyla şöyle sıraladı:

• Fuar öncesi ve sonrası depolama hizmetleri

• Ürünlerinizin stant önüne kadar teslimi

• Montaj ve demontaj çalışmaları için ihtiyaç duyulacak ekipmanların temini

• Tahliye ve geri yükleme işlemleri için özel çözümler

• Boş kapların fuar süresince depolanması

• Fuar bitiminde ürünlerin stant önünden teslim alınması


YORUMLAR

Batu International Logistics, ekibini güçlendirdi
haberine yorum yapın
0 YORUM