16 NİSAN 2024
BIST 100 9.548,09 % -1,36
DOLAR 32,503 % 0,28
EURO 34,562 % 0,20
ALTIN GR. 2.491,75 % 0,35
BRENT 89,780 % -0,11
BTC 62.766,10 % -0,60
Haber Giriş: 17.04.2023 - 16:10 | Son Güncelleme: 17.04.2023 - 16:12

Assan Panel’in Smartcore teknolojisine Altın Çekül’den Jüri Özel Ödülü

Assan Panel İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Deniz Arda, "Çevreye ve insan sağlığına dost ürün gamı ile doğal yoldan sürdürülebilir binaların inşa edilmesine katkı sağlıyoruz" dedi.

Assan Panel’in Smartcore teknolojisine Altın Çekül’den Jüri Özel Ödülü

Assan Panel İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Deniz Arda, "Çevreye ve insan sağlığına dost ürün gamı ile doğal yoldan sürdürülebilir binaların inşa edilmesine katkı sağlıyoruz" dedi.

Assan Panel, 28. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’nde sürdürülebilir bir gelecek inşa edilmesine önemli katkılar sağlayan SmartCore Yeni Nesil Yalıtım Teknolojisi ile jüri özel ödülüne layık görüldü.

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel'den yapılan açıklamaya göre, sandviç panel sektörünün önde gelen şirketlerinden Assan Panel, yüksek performanslı yalıtım ve bina kabuğu çözümleri ile sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye devam ediyor.

Şirketin AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen SmartCore Yeni Nesil Yalıtım Teknolojisi, 28. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’nde 'Yapıda Yenilikçi Ürün' kategorisinde jüri özel ödülüne layık görüldü. Ödülü şirket adına Assan Panel İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Deniz Arda aldı.

"AR-GE çalışmalarımızın en başarılı örneklerinden"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Panel İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Deniz Arda, Altın Çekül ödülünün Assan Panel’in sürdürülebilirlik ve kalite anlamında mükemmellik ve yenilikçiliğe olan bağlılığının bir kanıtı niteliğinde olduğunu ifade etti.

Sektörün büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir aktörü olarak ülke ekonomisine ve refahına katkıda bulunmak için AR-GE'ye, üretim kapasitesine ve insan kaynaklarına yatırım yapmaya devam ettiklerini aktaran Arda, şunları kaydetti:

'Sürdürülebilirlik adına önemli katkılar sunan SmartCore teknolojisine sahip yalıtımlı panellerimiz ile binalarda benzersiz enerji verimliği ve üstün yangın güvenliği sağlıyor, uzun ömür vadediyoruz. Panellerimiz sayesinde binalarda daha az enerji tüketimi, daha az karbondioksit salınımı ve çevreye karşı yüksek duyarlılık sağlayabiliyoruz ve bundan gurur duyuyoruz. Assan Panel olarak üretimden dağıtıma her aşamada faaliyetlerimizin çevreye olumsuz etkilerini azaltmak ve farkındalığı artırmak için çalışacak, AR-GE faaliyetlerimiz kapsamında, çevresel sorunların yarattığı potansiyel tehditleri, çevre dostu teknoloji ve ürünler geliştirerek fırsata dönüştürmeyi sürdüreceğiz.'

Kibar Grubu’nun oluşturduğu 2025 Sürdürülebilirlik Stratejisi doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Arda, 'Çevreye ve insan sağlığına dost ürün gamı ile doğal yoldan sürdürülebilir binaların inşa edilmesine katkı sağlıyoruz. Üretim süreçlerimizin tamamını çevre dostu yöntem ve teknolojileri kullanarak gerçekleştiriyoruz. 85 ülkeye ihracat yapan bir şirket olarak, 2’si yurt dışında olmak üzere 5 üretim tesisimizle, inşaat sektörüne çevreci çözümler sunmaya devam ederken, globalleşme stratejilerimiz doğrultusunda da kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Assan Panel’in Smartcore teknolojisine Altın Çekül’den Jüri Özel Ödülü
haberine yorum yapın
0 YORUM