ÜNLÜ & Co danışmanlığında DeFacto'nun azınlık hisselerinin EBRD'ye satışı tamamlandı

ÜNLÜ & Co Kurumsal Finansman Yönetici Direktörü Simge Ündüz, "Bu işlemin başarıyla gerçekleştirilmiş olmasından dolayı gururluyuz" dedi.

ÜNLÜ & Co danışmanlığında DeFacto'nun azınlık hisselerinin Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na (EBRD) satışı tamamlandı.

Şirketten yapılan açıklamada, Türkiye'nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetim grubu ÜNLÜ & Co'nun satıcı taraf finansal danışmanlığını üstlendiği işlemde, Türkiye'nin global moda markası DeFacto Perakende Ticaret AŞ'nin (DeFacto) azınlık hisselerinin EBRD'ye satışının tamamlandığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÜNLÜ & Co Kurumsal Finansman Yönetici Direktörü Simge Ündüz, 'DeFacto'nun satıcı taraf danışmanlığını üstlendiğimiz bu işlemin başarıyla gerçekleştirilmiş olmasından dolayı gururluyuz. Global zorlukların finans piyasaları üstündeki olumsuz etkisine rağmen bu sene birçok M&A işlemini başarıyla tamamladık. Bu önemli işlemde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Türkiye M&A pazarında önemli işlemlere imza atmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Dünya'ya benzeyen gezegende mevsimler, bulutlar ve nehirler var 65 yaş aylığı, evde bakım maaşları aile destek, engelli aylığı, dul ve yetim aylığı zam oranları Günlük burç yorumları 3 Mayıs 2024 ilişki, aşk, para, iş, sağlık falı 1992-1996-1999-2001-2008 ve 2011 girişi olana erken emeklilik! 10-12.5 yıl prim ile erken emeklilik Asgari ücret zammı için belirlenen tarih belli oldu: İşte detaylar! Altın yatırımcısı gözü kulağı yarına dikti! Yarın başlıyor...