Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin'in hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, dün Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu Ergin'in yaralandığı ve hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Ergin'nin müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

Haftalık burç yorumları 29 Nisan-5 Mayıs 2024: Bu haftanın sonuna dikkat! Polis memuru arkadaşlarına kurşun yağdırdı! Ünlü ekonomistten çarpıcı tahmin: Doların 25 TL'ye düşeceği tarihi açıkladı! Emeklilerin beklediği zam haberi az önce geldi! O isim Temmuz'da verilecek zammı sızdırdı Esra Ezmeci'de şoke itiraf: "Annem pavyonda çalışıyordu' dedi Kardeşinin babası bakın kim çıktı! Emeklilere kötü haber! Emekli maaşlarından 5000 TL'lik kesintisi: e-Devlet üzerinden kontrol edin