ÇAYKUR üreticileri uyardı: Hasat için acele etmeyin

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, "Yaş çay alımlarımızın kontenjansız bir şekilde devam ettiğini belirtmek isteriz. Hava şartları nedeniyle çay tazeliğini korumaktadır. Acele edilmemesi gerektiğini de hatırlatmak isteriz" dedi.

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, 10 Mayıs'ta başlayan birinci sürgün yaş çay alım kampanyasının devam ettiği belirtildi.

Kampanya kapsamında 103 bin ton yaş çay alımı yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Yaş çay alımlarımızın kontenjansız bir şekilde devam ettiğini belirtmek isteriz. Hava şartları nedeniyle çay tazeliğini korumaktadır. Acele edilmemesi gerektiğini de hatırlatmak isteriz. Çay alımlarımız başladığı gibi devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.

Mayıs 2024 aylık burç yorumları: Rahat bir nefes alma vakti! 25 Nisan A101 kataloğu yayınlandı! Evi olmayana A101'den çok uyguna prefabrik ev satışı yapıyor Öğrencilere müjde! Yaz tatili erken başlayabilir Seda Sayan ve 29 yaş küçük eşi Çağlar Ökten, 4 milyon dolarlık lüks eviyle gündemde Toyota Avrupa, 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 10 büyüdü Türk Eximbank'tan 115 milyon avroluk kredi anlaşması